Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alfa i omega srpske produkcijske kuće 'Grand' Saša Popović učinio je obećano - podijelio otkaze.


Otkaz iz najjače srpske izdavačke kuće, folk i turbofolk produkcije 'Grand' čija je vlasnica pjevačica Lepa Brena, dobili su sljedeći pjevači: Mile Kitić, Dara Bubamara, Stoja Novaković i Mitar Mirić, piše srpski Kurir. Svakome ponaosob vijest o otkazima prenio je direktor 'Grand' produkcije Saša Popović.

Vezani članci Slika nije dostupna Lepa Brena nastupom za pamćenje - oduševila fanove! Slika nije dostupna Nakon četiri godine: Lepa Brena opet nastupa u Zagrebu!

Prema napisima Kurira, ista sudbina zadesila je i neke manje poznate pjevače koji se se do jučer sa stavom 'ne može nam nitko ništa' šepurili na velikoj sceni 'Granda'. Saša Popović navodno je još prije nekoliko mjeseci najavio kako će u njegovoj produkcijskoj kući 'proraditi metla' nakon čega će se nekim pjevačica zahvaliti na suradnji.

'Da li si za seks'

'Prva na udaru našla se Dara Bubamara koja je razlaz s 'Grandom' prokomentirala riječima 'da ona bira izdavačku kuću i da nju nitko ne može izbaciti'. Slična situacija dogodila se Stoji nakon objavljivanja sporne pjesme 'Da li si za seks', koju je Popović istog trenutka zabranio u svojim emisijama. Budući da Novakovićeve već duže vrijeme nema u emisijama 'Granda' čini se kako će morati potražiti drugu izdavačku kuću. Nakon fijaska u beogradskoj Areni ni Mile Kitić ubuduće više neće snimati pjesme na Košutnjaku (beogradski kvart u kojem se nalazi produkcijska kuća, op.a), a tamo se više neće sretati niti Mitar Mirić', rekao je Kuriru 'jako dobro obaviješteni izvor blizak produkcijskoj kući.

Nakon svih saznanja Stoja Novaković nije željela komentirati razlaz s 'Grandom', Mitar Mirić je objasnio kako je potpisao za drugu izdavačku kuću, dok je Mile Kitić rekao kako se trenutačno nalazi u Americi i novinarima srpskog tabloida poklopio telefonsku slušalicu.

No, harala svijetom kriza ili ne, u 'Grandu' je u tom smislu sigurno nema. Počela je nova sezona najgledanijeg showa u Srbiji koja će se prikazivati na novoj pozornici za koju su odvojili milijun eura.