Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svom prvom intervjuu Mirna Milinović otkrila je u IN magazinu planove za budućnost.


U skromnom obiteljskom stanu ministra zdravstva i potpredsjednika Vlade Darka Milinovića živi samozatajna supruga Blaženka s njihovo troje djece. Darko Milinović otac je 16-godišnjeg Marka, 20-godišnje Antonije i 18-godišnje Mirne koja bi iduće godine mogla zapjevati na Dori.

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Isplivali novi dokazi i tvrdnje da je Meghan lagala o privatnom vjenčanju: "Sve je pogrešno shvatila''

Mirna Milinović za sobom ima zapažen nastup na koncertu Olivera Dragojevića. Pjevala je i s idolom tinejdžerica Lukom Nižetićem. Za razliku od mnoge djece poznatih roditelja, ne izbjegava pričati o ocu.

Kad je fizički izgled u pitanju, od tate je, rekal je za IN magazin, naslijedila jedino nos. No, zato posjeduje njegovu upornost, a dijele i strast prema Hajduku. Ne propuštaju nijednu utakmicu voljenog kluba. Kod tate Dade, kako ga od milja zove, smeta je što ne voli priznati poraz.

Mirna žali što ne može više vremena provoditi s tatom. U trenucima slabosti najviše joj nedostaje njegov zagrljaj. A nakon mature planira upisati ekonomiju i krenuti majčinim stopama. Čeka li Mirnu karijera ekonomistice ili će zaploviti estradnim vodama tek ćemo vidjeti.