Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladen Grdović proveo je Božić u jednom zadarskom kafiću u kojem je i dočekao jutro s čašom nečeg prozirnog u ruci, po riječima očevidaca.


Pedeset jednogodišnji problematični zadarski pjevač nedugo je napustio psihijatriju na kojoj je bio smješten u svrhu liječenja od alkoholizma, pošto je pijan nakon nogometne utakmice Zadar – Hajduk napravio kraval na jednoj svadbi u Petrčanima.

Vezani članci Slika nije dostupna Mladen Grdović će morati na obavijesni razgovor radi homofobnih izjava! Slika nije dostupna Grdović citirao Vukova: Što ti je pjevač ako ne popije čašu vina

Po izlasku je svečano obećao da više neće ni liznuti bevandu, koju je optužio za svoje devastirajuće ponašanje. Uzrok za probleme u kojima se zatekao je također vidio i u navici da zore dočekuje za šankom.

>> Mladen Grdović: Tražio sam da me odvedu na psihijatriju

Po izjavana anonimnih svjedoka, Mladena Grdovića su mnogi častili tijekom ovog Božića u kafiću u kojem su puštane njegove pjesme. Po izjavam istih je pio 'nešto prozirno' (dakle bevanda je isključena iz igre), a teško je povjerovati da su ga gosti i prijatelji cijelu noć častili običnom vodom.