Pjevačici Lily Allen, iako joj fali stila, originalnosti i hrabrosti joj ne fali te ne prestaje privlačiti pažnju s provokativnim pojavljivanjima u javnosti. Zadnji u nizu bio je nastup za lanac londonskih klubova G-A-Y.


Na nastupu za londonski klubu G-A-Y Lilly Allen se pojavila obučena u komplet u seksi mornarskom stilu: štikle, usku majicu i haltere, sve električno plave boje, a za vrijeme nastupa nije mogla odoljeti a da ne pokaže kako su joj i čipkaste gaćice u stilu s ostatkom outfita.

Vezani članci Slika nije dostupna Mamica nikada nije bila tako seksi - Zapalila pozornicu! Slika nije dostupna Prošlo je 18 godina od golišavih scena: Ma tko bi ih i zaboravio?

>> Pijana Lily Allen kupila plažu

>> Lily Allen pokazala treću bradavicu

>> Lily Allen u zagrljaju očevog prijatelja

Lily tako opet nije iznevjerila svoje obožavatelje i pripadnike medija, koji znaju da iako baš nema stila, da joj hrabrosti i originalnosti ne fali. A nastup u G-A-Y klubu došao je nedugo nakon što je Lily izjavila da se jednom prilikom ljubila s dvije indentične blizanke u isto vrijeme. U video prilog možete pogledati kako se snimao spot njezine pjesme 'Fear'.