Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Elizabet Taylor se od ponedjeljka nalazi u bolnici zbog iscrpljenosti uslijed tugovanja za tragično preminulim kraljem popa.


Sedamdeset sedmogodišnja glumačka legenda hospitalizirana je od ponedljeka kada joj je pozlilo u njenoj kući na Beverly Hillsu. Elizabeth Taylor, koja je već duže vrijeme u invalidskim kolicima, već je tjedan dana u šoku zbog smrti Michaela Jacksona.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema' Slika nije dostupna Elizabeth Taylor želi biti pokopana kraj Michaela Jacksona

>> Elizabeth Taylor neće biti na Jacksonovu pogrebu

Poznato je da su Jackson i Taylor bili dugogodišnji nerazdvojni prijatelji, na pjevačevoj komemoraciji nije se pojavila jer je priznala kako je shrvana od boli i kako se boji da tako nešto njeno tijelo neće moći podnijeti. Nakon Jacksonove smrti izjavila je kako je on jedna od njenih najvoljenijih osoba koje je imala u životu. Posljedica svega toga je da je emotivno potpuno potonula. Kolaps je nastupio uslijed konstantnog iscrpljivanja, jer su njoj bliski izvori izjavili američkim medijima da svaki dan plače za Michaelom.