Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka dvoje djece pokojnog Michaela Jacksona, medicinska sestra Debbie Rowe spremna je na sudsku bitku kako bi ponovno dobila skrbništvo nad djecom. O djeci se sada brine njihova baka Katherine Jackson.


Vezani članci Slika nije dostupna Carrie Fisher elektrošokovima liječi depresiju Slika nije dostupna Djevojčice dva dana bile same s mrtvom mamom

Debbie Rowe sudskim će putem zatražiti puno starateljstvo nad svojom djecom. O 12-godišnjem Prince Michaelu Jr-u, 11-godišnjoj Paris i 7-godišnjem Princu Michaelu II sada se brine Jacksonova majka Katherine Jackson.

Kako je najavio obiteljski odvjetnik Jacksonovih Brian Oxman, Katherine se namjereva i dalje brinuti o djeci. No, bivša Jacksonova supruga Debbie Rowe, navode njezini prijatelji, najavila je kako će zatražiti skrbništvo nad djecom.

Debbie Rowe se svojedobno odrekla roditeljskih prava za što je dobivala milijun dolara godišnje na period od devet godine, kuću na Beverly Hillsu i dozvolu za viđanje djece svakih 45 dana

'Debbie je zaista bilo loše od načina na koje je pokojni Michael odgajao djecu. Spremna je ići do kraja i poduzeti sve kako bi joj ih sud dodijelio.' Bliski izvori tvrde kako ni baka Katherine neće sjediti prekriženih ruku i kako neće prezati od toga da zaustavi Debbi u njezinom naumu. Debbie se svojedobno odrekla roditeljskih prava u zamjenu za vilu i višemilijunski iznos na bankovnom računu.

Bivša medicinska sestra spremna je na sudsku bitku, jer je svjesna kako joj Michaelova majka neće tako lako prepustiti djecu. 'Ona je njihova biološka majka i učinit će sve kako bi ih dobila natrag'.

Prema nekim informacijama, Debbie se još prošlog prosinca konzultirala s odvjetnicima i to nakon što je čula kako Jacko boluje od neizlječive bolesti te mu je preostalo još svega nekoliko mjeseci života.

Za Božić je željela obnoviti kontakte s njim, no sada želi puno skrbništvo. Michaelova majka Katherine ima gotovo osamdeset godina i Debbie ne želi da djeca u kratkom periodu ostanu i bez oca i bake, kazali su njezini prijatelji.

Prema ugovoru između Debbie Rowe i Michaela Jacksona, ona je dobivala milijun dolara godišnje na period od devet godina, kuću na Beverly Hillsu i dozvolu za viđanje djece jednom u 45 dana.

Godine 2001. Debbie se odrekla roditeljskih prava, a na pitanje suca koji je uputio kako to znači da neće imati nikakva prava odgovorila je: 'Ne želim to. Ne zato što ih ne volim. Volim ih. Oni nisu moja djeca, oni su njegova djeca.'

Godine 2003. Debbie je zatražila svoja roditeljska prava i s Jacksonom je dijelila zajedničko skrbništvo. Navodno je nekoliko puta izjavila kako je bila oplođena spermom nepoznatog donora.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju