Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Usprkos umoru i bolesti Viktorija Novosel se zajedno s ostalim finalistima Supertalenta odazvala pozivu i sudjelovala u humanitarnoj akciji.


'Pobjedi sam se nadala, nisam još uvijek to doživjela kako spada i jako sam umorna trenutačno i bolesna!', rekla nam je pobjednica druge sezone Supertalneta Viktorija Novosel, koju bolest je ipak nije spriječila da se bez razmišljanja odazove hvalevrijednoj akciji humanitarne organizacije Dora koja je odlučila skupiti novac za stipendiranje marljivih i vrijednih, ali siromašnih učenika. Viktorija Novosel najbolje ih razumije jer sviranjem po ulici sama zarađuje za svoje studiranje.

Vezani članci Slika nije dostupna Viktorija Novosel snimila spot za svoj prvi singl Slika nije dostupna 'Ne tražim estradni proboj kroz Supertalent'

>> 'Sada više ne moram po ovoj hladnoći pjevati na ulici'

>> Viktorija Novosel pobjednica je druge sezone Supertalenta!

'Kad pitate tko mi je najviše dao - Božidar Kalmeta , meni i sestri je dao 200 kuna!', otkrila nam je Viktorija, a prolaz Harmica kod glavnog zagrebačkog trga 'kriv' je za sve. Tamo ju je naime zamijetila jedna producentica i predložila joj da se prijavi na Supertalent. Iako je u prolazu doživjela i neka negativna iskustva, i nakon kićenja titulom ovogodišnjeg hrvatskog Supertalenta namjerava mu se vratiti.

Skromna i simpatična Viktorija s nagradom od 200 tisuća kuna za početak, priznaje nam, namjerava podmiriti stanarinu koju cimericama duguje posljednjih nekoliko mjeseci. Ostatak će uložiti u svoje glazbeno obrazovanje. Ima i svoj pjevački uzor s kojim bi voljela surađivati u budućnosti. 'Josipa Lisac je divna žena , mislim da s njom neću uspjeti surađivati, a dalje ne znam!, zaključila je Viktorija.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Dok joj za rukom ne pođe suradnja s Josipom Lisac, Viktorija razmišlja o duetu s još jednom ovogodišnjom finalisticom koja je osvojila srca i publike i žirija - Petrom Antolić. Veliko srce kuca i u najmanjim sudionicima Supertalenta. Desetogodišnja Jana Klarić očarala nas je svojim plesom. Među prijavljenih čak 2000 kandidata završila je na zavidnom šestom mjestu, s koji je jako zadovoljna, kako nam je sama rekla.

Ovogodišnji Supertalent iznjedrio je i 9-godišnju opernu divu Tiju Pikiju i plesnu skupinu Step by step, koji su se isto odazvali akciji humanitarne organizacije Dora. Više u prilogu IN magazina!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju