Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski mediji prenose detalje iz optužnice protiv Svetlane Ražnatović Cece, koja će uskoro biti predana sudu.


Jedan od važnih svjedoka tužiteljstva u postupku protiv Svetlane Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Veličković-Ocokoljić za nezakonitu prodaju 10 nogometaša 'Obilića' bit će, kako saznaje 'Blic', Stanislava Čočorovska, koja je u zatvoru u Makedoniji zbog šverca pola tone kokaina. Kako 'Blic' saznaje, u napisanoj optužnici, koja će uskoro biti predana sudu, osim Čočorovske, inače kume Željka Ražnatovića Arkana, kao svjedoci predloženi su, između ostalih, sportski menadžeri Darko Šušnjar i Dejan Joksović, nogometaši Dragoslav Šekularac i Dragiša Binić, koji su bili funkcioneri Obilića, kao i bivši direktor ovog kluba Zoran Petrović i sportski direktor Jovan Dimitrijević.

Vezani članci Vanja Margetić intervjuira žrtvu pijane kume ministirice Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Žena koju je kuma ministrice Žalac pregazila pa ostavila na cesti: "Kako možete ne pomoći unesrećenom!?" Slika nije dostupna Žena koju je autom udarila kuma ministrice: "Poslala mi je samo SMS isprike, još od nesreće trpim jake bolove"

Srbija i Makedonija su ugovorom o međunarodnoj pravnoj pomoći iz 2004. regulirale i pitanje privremene predaje osuđene osobe, što znači da nema prepreka da Čočorovska bude sprovedena iz Makedonije zbog svjedočenja u Srbiji. Ipak, za to je potrebna i njena suglasnost. Ona može svjedočiti i preko video linka, ili će je saslušati makedonski sudac na zahtjev beogradskog suda. U optužnici se navodi da je Čočorovska bila umiješana u prodaju tri igrača turskim klubovima. Naime, ona je bila umiješana u prodaju Nikole Lazetića turskom Fenerbahčeu, prenosi Dnevnik.ba.

>> Nema nikog tko bi mogao svjedočiti protiv Cece?

>> Ceca u Australiju putuje bez djece

>> Optužnica tereti Svetlanu Cecu Ražnatović za 16.5 milijuna kuna