Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć nas je zauvijek napustio i Zvonimir Levačić, ministar obrane Republike Peščenice, javnosti poznatiji kao Ševa iz 'Noćne more' Željka Malnara. Vijest o Ševinoj smrti brzo se proširila Hrvatskom. Nitko ne može vjerovati da čovjeka koji je godinama uveseljavao naciju više nema.


Ministar obrane republike Peščenice, Zvonimir Levačić - Ševa, preminuo je jučer u svom skromnom domu. Njegovi prijatelji i suradnici iz 'Noćne more', još u šoku i nevjerici prisjetili su se čovjeka za kojega kažu da je unatoč malom pakiranju bio istinski velik.

'Ševa je bio čovjek iz naroda, siromah, ali je imao veliku dušu', rekao je shrvani Sead Hasanović - Braco za IN magazin. 'U mojih osam godina prijateljevanja s njim upoznao sam jednog pravog prijatelja, jednu pravu dobru osobu, koja jevoljela svakom pomoći', nadovezala se Anđa, pjevačka zvijezda 'Noćne more'.

Ševin prijatelj od djetinjstva, Željko Malnar, kaže Braco, previše je shrvan da bi stao pred kamere. Ševin odlazak najavio je I kraj jedne epohe. 'Noćna mora će ići do 26. lipnja ove godine i onda će se ugasiti. To sam predložio i Malnaru prije godinu dana.

>> Umro Ševa, zvijezda legendarne 'Noćne more'

Prijatelji su se sa Ševom oprostili uz kapljicu njegove omiljene lozovače. U Ševinu čast pokrenuta je i grupa na Facebooku koja je u 24 sata okupila više od 10 tisuća članova. A za kraj, citirat ćemo jedan od postova -Ševica, ministre, počivao u miru.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju