Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otresli su sa bine, dignuli se i ostali živi. Srećom, o tim blamažama svjedoči dokumentirani materijal.


Biti zvijezda ima svoju boljku. Stalno ste pod povećalom, a greške rada jako se skupo plaćaju jer ga predstavljate pred milijunskim auditorijem. I onda se dogodi noćna mora: u vrijeme svoje glazbene izvedbe, izgubi se ravnoteža, a plesna točka pretvori se u lamatanje rukama i nogama po zraku i nespretno prizemljenje gdje ljubite pod dok osiguranje izletava na stage i traži svoju posrnulu zvijezdu. Kao da nije dovoljna sramota pasti na pod kada nitko ne gleda. Umjesto bacanja publike u trans od divljenja jednostavno su bacili sebe i priskrbili trenutak neugode koji bi najradije zaboravili. Ali mi ih rado pamtimo. Uživajte!

Joe Jonas iz Jonas Brothersa

Vezani članci Shakira i Gerard Pique Zajedno su gotovo deset godina, a ona je jednako toliko starija od njega, no pred oltar ne želi Slika nije dostupna Otkriveno 36 slavnih ljubavnika crvenokose zavodnice

Joe je pri ovom padu uspio čak porezati ruku na razbijeno staklo. Srećom, ruka je prva dotaknula pod, a ne neki drugi dio tijela.

Bono Vox

I Bono je običan smrtnik. I on može pasti. I on se može osramotiti. I nije svemoguć.

Michelle Williams of Destiny’s Child

Zanimljivo kako su Beyonce i Kelly ostale profesionalne dok je kolegica stražnjicom ribala stage. Bravo za cure!

Robbie Williams

Mora mu se odati priznanje da se dobro snašao u cijeloj priči. Skoro pa smo i zaboravili da se prilijepio na pod. Ali nismo.

Axl Rose

Axl je ovo divno izveo, ispao je kao mađioničar. Sad ga ima – sad ga nema.

Bret Michaels

Ovo je moglo završiti jako gadno. Nećemo zamjeriti ako roker ima fobiju i nakon svake točke više uopće ne pozdravlja publiku već izravno trči u backstage.

Steven Tyler

I najveći rokeri su padali. Neki i glavom u publiku. Steven je to zapravo izveo tako da nam nije jasno kako se uspio dočekati prvo na glavu.

Demi Lovato

Ona se napadala u svojoj kratkoj karijeri. Ovo je samo jedan primjerak iz cijele kolekcije.

Shakira

Ovo je sigurno boljelo.

Beyoncé

Beyonce je uspjela pomesti sve stepenice sa svojom stražnjicom. Još nam nije jasno kako je uspjela izvesti točku do kraja.

Joaquin Phoenix

Prvi javni nastup je neslavno završio. A završio tako da se elegantno strmoglavio u rulju. Prikladno.

Katy Perry

I imamo pobjednicu! Ona je na ovom jednom nastupu pala koliko svi oni skupa zajedno. Previše alkohola?