Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od silnog truda da u očima svog djeteta ispadne u najboljem svjetlu, već nakon prve igre obiteljskog showa 'Moj tata je bolji od tvog tate' koji se počinje emitirati u petak u 20 sati, na snimanju je bila potrebna medicinska intervencija.


Naime, tate su se trudili iz petnih žila, a stradao je samo ručak jednog od njih. Prva igra u kojoj su četiri tima, četiri hrabrih tata testirali svoju snagu u 'Bitki na brdu' rezultirala je padom energije tata. 

Vezani članci Tate (Foto: izismile.com) Uhvatili tate u modnim eskapadama zbog kojih su ih odlučili posramiti pred cijelim svijetom Slika nije dostupna Najtata je Dragutin Sobota!

Naime, tata Zoran je baš poput ostalih očeva htio najbrže odraditi svoj zadatak noseći velike lopte po skliskom nakošenom brdu ubacivajući ih u rupu na samom vrhu. Kako je sve to bilo potrebno učiniti u što kraćem roku, tata Zoran htio je dokazati svom sinu Marinu kako je najjači, pa je jedini nosio čak i po dvije lopte.

To je ipak ubrzo nakon ručka bio preveliki teret. Iako je za intervenciju bila spremna i medicinska pomoć, ona nije bila potrebna, jer se tati gladijatoru ubrzo poboljšalo i nakon kraćeg odmora nastavio je sudjelovati u showu. 

Je li tata Zoran najbolji tata i hoće li pobijediti u prvoj emisiji vidjet ćemo sutra. Ukoliko se Zoranovu sinu ne pruži prilika na kraju emisije uzviknuti čuvenu rečenicu Moj tata je bolji od tvog, za njega će sigurno biti najbolji, jer je izdržao do kraja boreći se s ostalim timovima.