Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizarno i ekscesno ponašanje kojim je Phoenix punio tabloide posljednje dvije godine – samo je gluma.


Uznemiravajuće ponašanje Joaquina Phoenixa, kojim je u posljednje vrijeme uznemiravao obožavatelje napokon je raskrinkano kao ništa drugo već gluma za film ‘Još uvijek sam ovdje’.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Najbolji padovi s pozornice tijekom nastupa uživo Slika nije dostupna Joaquin Phoenix ignorira Venecijanski crveni tepih

I tu ne bi bilo ničeg spornog da dotični nije naprasno prekinuo svoju glumačku karijeru, te se posvetio glazbenoj, a spomenuti film zapravo je snimljen i plasiran kao dokumentarac, premijerno prikazan na nedavnom Venecijanskom filmskom festivalu.

>> Joaquin Phoenix ignorira Venecijanski crveni tepih

>> VIDEO: Izbezumljeni Joaquin Phoenix gostovao kod Lettermana

Nakon brojnih špekulacija, i većinom negativnih kritika, koje je dokumentarac izazvao njegov redatelj Casey Affleck je napokon otkrio da je većina filma bila namještena, a glumčevo 'realistično' ponašanje – gluma.

‘To je izvrsna izvedba, to je uloga njegovog života’, izjavio je Affleck govoreći o Phoenixu za The New York times.

Najkontroverznije scene u dokumentarnom filmu, u kojima je Phoenix prikazan s prostitutkama i drogama inscenirane su uz pomoć glumaca. Affleck je otkrio da je čak i glumčev agent bio upućen u namještaljku i pristao na suradnju po razrađenom scenariju.

Postavlja se pitanje zašto su se onda uopće Affleck i Phoenix upuštali u tu pustolovinu koja se pretvorila u strmoglavi pad ugleda dobitnika Oscara i glumca s američke A liste. Odgovor na nj je taj što je duo želio da gledatelji povjeruju da svjedoče padu slavne zvijezde, kako je objasnio Affleck.