Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hana odlučno opovrgava da je kriva za raspad braka Ognjena Amidžića.


Ognjen Amidžić se razveo radi Hane Hadžiavdagić?

Nakon što su prije nekog vremena autor hita 'Zmija i žaba', voditelj srpske Farme i frontmen grupe Flamingosi, Ognjen Amidžić i njegova supruga Milica Amidžić objavili da se nakon četiri godine braka razvode, nije dugo trebalo da počnu nagađanja medija o razlozima njihovog razlaza.

Vezani članci Slika nije dostupna Nikola Karabatić izludio žene u Aurori! Slika nije dostupna FOTO: Sponzoruša Hana s Grubnićem proslavila 25. rođendan

A sada srpski Svet tvrdi da su se Ognjen i supruga Milica razveli zbog nikog drugog nego naše Hane Hadžiavdagić. Hana je, u sklopu svog 'Savjetovališta za sponzoruše' prije nekoliko mjeseci boravila u Beogradu da bi intervjuirala Ognjena i njegov alter ego Oskara Savića, pod kojim pjeva hit 'Zmija i žaba', a u Svetu tvrde da je tada došlo do događaja koji su presudili braku srpskog showmena.

>> Hana predložila Oskaru ekskluzivno razdjevičenje

Po njima su se Hana i Ognjen nastavili družiti sljedećih dana nakon intervjua, a zadnji dan prije odlaska srpski showmen je završio u njezinoj sobi, što kada je došlo do njegove žene Milice je bio dovoljan razlog za pokretanje brakorazvodne parnice.

Hana opovrgnula navode Sveta

Nakon što smo pročitali vijest koju donosi Svet pitali smo Hanu kako je upoznala Ognjena, te da li i koliko istine ima u navodima srpskog medija.

'Ognjen i ja smo se upoznali 2008. godine na Tjednu mode u Sarajevu. Bilo je to odmah nakon što sam izašla sa Farme, a u Sarajevu smo na Tjednu mode oboje bili zaštitna lica kompanije Sweet Years, on za Srbiju, a ja za BiH-a. Nakon što smo se upoznali, prije dotičnog intervjua za 'Savjetovalište za sponzoruše' Red Carpeta kontaktirali smo možda 3-4 puta preko Facebooka.

Nikada ničeg nije bilo između Ognjena i mene. Nakon što sam sa njim odradila intervju sam odmah iste večeri išla za Zagreb, tako da su smiješne tvrdnje da smo se danima nakon intervjua družili, i na kraju završili u mojoj sobi. Uostalom, svi znaju da nemam 'dlake na jeziku', i da je nečeg bilo između Ognjena i mene, ja bi to definitivno javno priznala, pogotovo sada kada je razveden', rekla nam je Hana opovrgavajući u potpunosti navode Sveta.