Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslije smrti filmske dive o Elizabethinoj je tajni progovorio John Cohan, njena osoba od povjerenja.


John Cohan, koji je za Elizabeth Taylor bio osoba od povjerenja, otkrio je medijima da se Liz morala odreći vlastite kćeri te da ju je ta činjenica progonila sve do smrti, prenosi Dailyindia.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema' Slika nije dostupna Objavljena 'Kuharica mrtvih celebrityja'!

'Ljudi iz studija i majka natjerali su je da se odrekne malene Norah. Malena je odrasla u Irskoj, a djevojčica joj je zamjerala tu činjenicu i nije željela imati ništa s njom. Elizabeth je tada imala odnose s tri muškarca i nije bila sigurna čija je djevojčica' izjavio je Cohan.

Liz koja je umrla u 80. godini života, udavala se osam puta i ima četvero zakonske djece. Dva sina Christophera i Michaela dobila je s drugim suprugom, britanskim glumcem Michaelom Wildingom. Kćer Lizu dobila je s trećim suprugom, filmskim producentom Michaelom Toddom. S četvrtim suprugom Eddijem Fisherom usvojila je djevojčicu Marie iz Njemačke. Richard Burton za kojeg se udavala dva puta, kasnije je usvojio njezine obje kćeri.

>> Je li na pronađenoj fotki uistinu gola Elizabeth Taylor?

>> Samo su dva bivša supruga nadživjela Elizabeth Taylor