Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

23-godišnja glumica, nominirana za Oscara, potpisala je ugovor koji potvrđuje da će glumiti u remakeu filma, čija je radnja inspirirana holivudskim klasikom 'Sunset Boulevard'.


Mlada će glumica igrati osamljenu filmsku zvijezdu koja se krije od svijeta u velikoj vili u Holland parku. Druga glavna uloga pripala je Colinu Farellu, koji će glumiti kriminalca tek puštenog iz zatvora. Spletom okolnosti on upoznaje povučenu glumicu i pokušava joj pomoći da se vrati u život.

Vezani članci Putovanje u doba pandemije, ilustracija Ukinute gotovo sve mjere, premijer poziva na oprez: "Ovo je pravi trenutak, ali moramo biti oprezni. Virus je i dalje tu" Slika nije dostupna Keira Knightley tužit će Daily Mail

Prema najavama snimanje 'London Boulevarda' trebalo bi početi krajem svibnja ili početkom lipnja ove godine, prenosi Daily Mail.

Knightley kaže kako će joj biti užitak glumiti lik velike glumice koja se zbog pritiska javnosti polako povlači u svoj svijet, izbjegavajući bilo kakve kontakte, sve dok joj u život ne uđe 'krivi' muškarac s one strane zakona.

'Bit će to priča poput ljepotice i zvijeri', rekla je uzbuđeno Keira nakonšto je pročitala scenarij koji je napisao Billy Wilder, redatelj nagrađen Oscarom za film 'The Departed'.

Film 'Sunset bulevard' u režiji Billyja Wildera prvi put je prikazan još sredinom prošlog stoljeća, točnije 1950. Tada je lik Norme Desmond glumila Gloria Swanson koja se odlučila vratiti na velika zvjezdana vrata.U cijeloj priči se stvorio pomalo, za to vrijeme, bizaran odnos s mladim tekstopiscem kojeg je glumio William Holden.