Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skandalozna Alex Grdić ponovno je osvojila naslovnice, ovaj put zahvaljujući neopreznoj vožnji i kašnjenju na sud. Nestašna misica ekskluzivno je progovorila za IN magazin o uvjetnoj kazni od 10 mjeseci koju je zaradila zbog prometnog prekršaja.


'To se, kao što znate, dogodilo prije godinu dana, baš prije odlaska na Farmu. Križanje na kojem se to dogodilo bilo je komplicirano i stjecajem okolnosti, a ne zbog moje neopreznosti, oduzela sam nekome prednost', objasnila je Miss Alex voditeljici IN magazina Ani Stunić.

Vezani članci Slika nije dostupna Gianna Apostolski i Alex Grdić prvi put u ulozi DJ-ica! Slika nije dostupna Aleksandra Grdić ponovo ljubi!

Aleksandra, koja je zbog tog prekršaja osuđena na 10 mjeseci uvjetne kazne, tvrdi da nije zaslužila opet biti na naslovnicama. 'U Hrvatskoj je valjda postalo toliko dosadno, da se mora pisati čak i da sam pet minuta zakasnila na sud. Nema veze, navikla sam... Ali, mislim da ipak ima važnijih stvari za pisanje'.

Aleksandra Grdić naglasila je da je u dogovoru s odvjetnikom prihvatila odgovornost za prekršaj te da joj neće biti problem izdržati 's ove strane zakona' idućih deset mjeseci.