Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je glumila u prva dva nastavka 'Transformersa', Megan Fox se neće pojaviti i u trećem!


Vezani članci Slika nije dostupna Objavljene nikad viđene snimke Erica Stolza u 'Povratku u budućnost' Slika nije dostupna Toronto - trenutna adresa najvećih holivudskih zvijezda!

'Michael Bay je poput Hitlera i Napoleona! Raditi s njim je prava noćna mora!', izjavila je Megan Fox za redatelja Michaela Baya nakon što je radila s njim na prva dva nastavka hit filma 'Transformers', a kako se za sada čini dugačak jezik ju je koštao loge u trećem nastavku filma.

Glavni razlog teškim riječima je to što je Bay, za što ga je i javno optužila u medijima, inače bljedoliku Megan tjerao da si uništava kožu solarijem i redovnim sunčanjem, ne bi li postigla preplanulu put, s čim je povećao njezin rizik da jedan dan dobije rak kože.

Iako je Megan je u prva dva nastavka filma glumila seksi srednjoškolku Mikaelu Banes, u srijedu je glasnogovornik Paramounta izjavio da su u studiju odlučili da poznata glumica neće imati glavnu ulogu u trećem nastavku 'Transformersa', no nije želio elaborirati tu njihovu odluku.

>> FOTO: Megan Fox u najvatrenijem izdanju do sad!

>> Megan Fox: Prijetila sam dečku da ću ga zaklati!

Nakon napisa da u medijima da je izbačena sa filma zbog teškog karaktera i vrijeđanja redatelja, Megan dala izjavu u kojoj tvrdi da je sama napustila 'Transformerse', no mnogi američki mediji tvrde suprotno, a u prilog joj ni najmanje ne ide otvoreno pismo koje su medijima uputili tri zaposlenika Paramounta koji su radili na prva dva nastavka s poznatom glumicom.

'Michael je ovoj djevojci dao priliku života. Svima je govorio da mu vjeruju, da ta mlada glumica nešto vrijedi. Bila je nova Angelina Jolie. Čekajte malo, ona nije nova Angelina. Naime, Angelina je profesionalna. Ona je nezahvalna toliko da ne možete ni zamisliti. Ne zanima je nitko oko nje. Nikoga ne cijeni, nikoga ne sluša. Mnogi misle da zapravo mrzi svoj posao. Uvijek kasni na snimanje. Možda će jednoga dana naučiti, možda neće zauvijek biti takva. Zasad, ona je jedna hladna, bezobrazna i proračunata kuja. Megan ima prekrasne oči i ravni trbuh koji prskamo glicerinom. Ima i glupu tetovažu Marylin Monroe koju prekrivamo da bi mame bile sretne i zadovoljne', napisali su ljutiti članovi filmske ekipe u otvorenom pismu medijima.

Bilo kako bilo, medijsko prepucavanje tko je kome uistinu 'dao nogu' će se zasigurno nastaviti, a u međuvremenu redatelj Michael Bay za glavnog glumca Shiu LaBeoufa već sada traži novu ljepoticu koja će glumiti s njim rame uz rame u 'Transformersima 3'.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju