Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novinarka IN magazina Ana Vela jedina je novinarka koja je dobila pozivnicu da prisustvuje na svečanoj večeri koju je organizirao predsjednik Mesić u glamuroznom hotelu Nacional u Havani.


Ana će gledateljima IN magazina ponuditi ekskluzivnu reportažu s čovjekom koji je radio menu za tu prestižnu večeru, Reneom Bakalovićem. Za kubanske diplomate, državnike i uglednike predsjednik Mesić je uz pomoć gastronomskog znanja Renea sa sobom na Kubu donio sigurne gurmanske adute poput bijelih tartufa, hrvatskog kulena te ajvara. Za desert Rene je odabrao palačinke s čokoladnim preljevom i bademima, začinjene s hrvatskim maslinovim uljem, nadajući se da će uz ove poslastice i uz šarm hrvatskog predsjednika oduševiti visoke kubanske dužnosnike. Ana Vela će pratiti kako traju pripreme za tu važnu večeru na kojoj će između ostalog biti i kubanski predsjednik Raul, brat Fidela Castra.

Vezani članci Ela Vuković (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini) Zagreb su na jedan dan zapalili vrući kubanski ritmovi: Pogledajte tko je zanjihao bokovima! Ekstremni makeover (Foto: IN Magazin) - 1 Nastavak ekstremnog makeovera: Jelena zablistala u novom izdanju

Ana Vela će donijeti zanimljive detalje o večeri: kako je prošla te kako su kubanski diplomati prihvatili gostoprimstvo i gurmanske poslastice iz Hrvatske. Kako se predsjednik Mesić snašao među kubanskim državnicima, da li ih je uspio šarmirati te kakav dojam je na njega ostavio predsjednik Raul gledatelji mogu saznati iz reportaže. Prvu priču o zanimljivim detaljima sa službene večere gledatelji IN magazina mogu pogledati već sutra u utorak 22.rujna, dok će reporterka IN magazina u sljedećim pričama s Kube gledateljima pružiti zanimljivosti o toj osebujnoj i zanimljivoj državi.

Posjetite IN magazin