Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fani Stipković otkrila je da već tri godine prakticira kabalu, koju joj je otkrila prijateljica, manekenka Petra Friganović.


Fani Stipković je u intervjuu za 'Gloriju' otkrila da je na godišnjem je odmoru bila u Miamiju, gdje je provela 12 nezaboravnih dana s prijateljicom Mijom Kovačić i njezinim dečkom Ivorom Vucelićem. Razlog odlasku u Miami, a ne u Velu Luku kao obično, je bio taj što je Fani poželjela provesti odmaor tamo gdje je nitko ne pozna. Isto tako je otkrila kako već tri godine prakticira kabalu i kako je došlo do toga:

Imala sam samo jednu plastičnu operaciju, kao i mnoge moje kolegice iz svijeta mode.'Kad su mi prije tri godine dijagnosticirali Crohnovu bolest, okrenula sam se duhovnosti. Mislila sam da se trebam promijeniti i postati bolja osoba, a kabala, koju mi je otkrila prijateljica, manekenka Petra Friganović, pomaže mi da nađem odgovore na mnoga pitanja: kako obuzdati ego, naći svoj mir, priznati vlastite pogreške, ophoditi se s ljudima...', rekla je Fani, a nije se sramila priznati da je jednom otišla na korekciju kod plastičnog kirurga.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi?

'Imala sam samo jednu plastičnu operaciju, kao i mnoge moje kolegice iz svijeta mode. Ali neću reći što sam korigirala, jer mislim da je tako nešto neukusno iznositi u javnost.', zaključila je Fani.