Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska manekenka viđena je u društvu zaručnika u zadarskom klubu Satir na okupljanju 'poznatih Zadrana'.


Splitska manekenka Ava Karabatić koja se u javnosti počela pojavljivati nakon privođenja istražnom sucu u Zadru posumnjom da je sudjelovala u ucjenjivanju 65-godišnjeg profesora iz Zadra, i kasnije to priznala, počela je revno obilaziti evente i sudjelovati u društvenom životu poznatih Hrvata.

Vezani članci Slika nije dostupna Krvari li vam nos bez jasnog povoda? Provjerite raste li vam u njemu zub, njoj su upravo izvadili jedan Slika nije dostupna Svi su se pitali samo jedno – što je s njezinim nosom?

Viđena je u Zadru kako u društvu zaručnika Špiru Milčića u VIP loži uživa u ispijanju alkoholnog pića, a kada smo je upitali što je tamo radila rekla je kako se odazvala događaju pod nazivom 'Poznati Zadrani'. Iako je Ava Splićanka, kako je sama rekla, 'voli isticati da u sebi ima i zadarsku stranu', stoga joj se činilo prigodnim pojaviti nazadarskom eventu.

Izvadila tampone i skinula zavoje!

Ava je prije dva tjedna napravila mali zahvat na nosu, zbog čega je donedavno imala tampone, zavoje i kalupe, ali sada je to sve skinula i započela s pravim oporavkom.

'Osjećam se zadovoljno i ponosno. Prvi rezultati će se vidjeti već kroz mjesec dana, a krajnji za godinu dana. Nemam ništa protiv takvih operacija, a ako će me netko zezati da sam plastična samo mogu odgovoriti kako se u ovoj zemlji svi drže lažnog morala! Odu na operaciju a kasnije se pred svima izvlače na neki devijaciju septuma, otežano disanje i eventualno neku prometnu nesreću. Ja se ovom operacijom još uvijek nisam poigrala sa svojim zdravljem. To je bio mali zahvat, a ostalo nemam namjeru operirati. Zadovoljna sam sobom od rođenja', rekla nam je Ava koja je u međuvremenu predala prijavu za zlostavljanje protiv spornog profesora sa zadarskog sveučilišta. Kaže i kako se pomirila s B.a.b.e.-ama, koje joj navodno nisu mogle pomoći bez pokazane prijave protiv profesora.

Najavila skorašnje vjenčanje!

'Mi smo sada u kontaktu, one su me savjetovale , dale mi neke konkretne informacije, ali za taj slučaj treba duži vremenski period da se sredi', kazala jemanekenka. Budući da se bliži Božić i Nova Godina, Ava ipak još uvijek nije sigurna gdje će provesti blagdane. Kaže kako bi za dva tjedna trebala doznati sve detalje. Osim toga, Ava ima o čemu razmišljati dok ne dobije sve ponude za Novu Godinu. Naime, planira skorašnje vjenčanje sa svojim zaručnikom 'kojeg voli najviše na svijetu', a na pitanje hoće li ga obaviti u kabalističkom stilu, što je postalo vrlo popularno među onima koji pod svaku cijenu moraju pratiti trendove, rekla nam je kako nema tu namjeru, ali će se uloviti neke knjige o Kabali i vidjeti o čemu se radi.

>> FOTO: Ava Karabatić ponosno predstavila zaručnika