Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angelina Jolie napustila je svog nevjenčanog supruga Brada Pitta i preselilase u hotel. Njihova djeca su privremeno ostala živjeti s Bradom s obzirom da Angelina snima film, a prema nekim infromacijama par uopće ne komunicira


Iako su zajedničkim pojavljivanjem željeli demantirati krizu u vezi, Brad Pitt i Angelina Jolie očito više ne mogu kontrolirati informacije o prekidu.

Odnosi između slavnog para toliko su zategnuti da je Angelina napustila kuću i trenutačno živi u hotelu. Djeca su ostala s Bradom u iznajmljenoj kući pokraj njezinog filmskog seta

Vezani članci Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti' Slika nije dostupna Kakva raskošna ljepota: Nagađa se da su se vjenčali u ovom raju na zemlji

Tome u prilog nikako ne ide činjenica da Angelina Jole trenutačno živi u njujorškom hotelu, dok su Brad i djeca iznajmili kuću u blizi seta na kojem Jolie snima film 'Salt'.

Razloge novog stambenog aranžmana njihovi su prijatelji poprilično oprečno protumačili. Prema jednima, Angelina je zbog 15 satnog radnog vremena previše iscrpljena i umorna.

Osim toga trenutačno provodi snažnu detoksikacijsku dijetu zbog koje je drastično smršavila što je zabrinulo i producente filma.

- Angelina jako rijetko uspije vidjeti Brada i djecu koji su se zbog snimanja filma preselili iz Los Angelesa u New York. No, odnosi su toliko zategnuti da je Angelina napustila kuću. Radi mnogo, stalno mršavi, a kada joj u posjet dođu Brad i djeca doima se nezainteresiranom.

Prema drugim informacijama, Angelina je doista na dijeti i vrlo je zaposlena, no Brad je često izbivao od kuće i pružao joj je vrlo malo pomoći u kućanstvu.