Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Art Price Jr. iz gradića Bellevue u Ohiu uhićen je zbog 'odnosa' sa stolom u svom dvorištu, nakon što su zgroženi susjedi policiji poslali DVD snimku na kojoj 40-godišnji Art stavlja 'alatku' u rupu namijenjenu za suncobran.


Nakon što je priveden u policiju Art, inače otac troje djece, priznao je kako je seks sa stolom prakticirao više puta u periodu od siječnja do ožujka ove godine. Čak je priznao da je seks sa stolom upražnjavao i u kući.

Vezani članci Rupa pokraj COVID bolnice u Napulju Pogledajte šokantni video iz Italije: Pokraj COVID bolnice otvorila se ogromna rupa, progutala nekoliko automobila Rupa u kući Hodao je kućom kad mu se pod nogama otvorila rupa, spašavali su ga s 10 metara dubine

Ranije ovog mjeseca, susjedi su policiji poslali 3 DVD-a na kojima je Price 'uhvaćen u akciji'. 

Na tim je snimkama potpuno bez odjeće masturbirao na otvorenim vratima stražnje sobe, a potom je i izašao van na dvorište, nataknuo stol za piknik i opetovano s njime imao snošaj. Nakon toga, Art je uredno očistio i stol i terasu. 

Kako se njegova kuća nalazi u blizini osnovne škole, policija je podnijela 4 prijave za nedolično ponašanje. Pušten je kući nakon što je platio jamčevinu od 20.000 dolara. 

Priznao je da ima problem.