Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U indijskom gradu Bhopal Prakash Verma pokrenuo je Dog Tiffin Centar, catering za pse. Na meniju je ponuđena janjetina sa rižom, pileća juha, biftek i juha od janjetine.


Prakash Verma, vlasnik cateringa i centra za potpunu skrb pasa, kaže da se tim poslom počeo baviti kada je primjetio koliko kućnih pasa nema primjerenu prehranu. 

Vezani članci Maruška Vizek i MIslav Bago Ekonomska stručnjakinja za Dnevnik Nove TV o rastu cijena: "U nekim sektorima događaju se zabrinjavajuće stvari" Fail (Foto: Screenshot) "Zdrava hrana je opasna!": Pokušala napraviti zdravi napitak pa upropastila cijelu kuhinju

Bio sam u mnoštvu kuća gdje su pse grozno hranili i nisu se o njima dovoljno brinuli. Smatrao sam da je odlična ideja pokrenuti catering i mjesto gdje će psima biti pružena sva potrebna njega. Tako sam pokrenuo Tiffin Centar', kaže Praksash.

Tiffin Cetar došao je kao spas s neba za vegetarijanske obitelji koje su do sada bile zabrinute za ishranu svojih pasa. Naime, vlasnici pasa shvatili su da je mesna prehrana nužna za zdravlje njihovih ljubimaca.

Verma za pse odlično brine. Svježe meso svakodnevno nabavlja na gradskoj tržnici. Jedan pseći obrok naplaćuje po cijeni od 50 do 200 rupija i tvrdi kako je riječ o najboljem psećem cateringu u Indiji.