Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u New Yorku uhitila je dvojicu prekršitelja, koji su opljačkali banku u Queensu, dok su pokušavali oprati ukradeni novac - u stroju za pranje rublja.


Anthony Digiosaffate (51) i Paul Villanueva (37) opljačkali su oko 65.000 dolara, ali su im djelatnici banke u vreće s novcem uspjeli podmetnuti novčanicu s bojom koja nakon nekog vremena po ukradenom novcu rasprši boju i učini ga neiskoristivim.

Vezani članci Vruće rublje Za njih nema zime: Čak i kad su temperature ispod nule, one žare i pale društvenim mrežama Vruće rublje Vikend su provele samo u donjem rublju, a imaju i dokaze za sve skeptike

Naprava se aktivirala odmah nakon što su pljačkaši napustili banku, tako da su oko 30.000 dolara bacili na pločnik prije nego što su ušli u automobil kojim su pobjegli. U automobilu su također ostavili određenu količinu novčanica.

Dvojica prekršitelja odvezla su se do motela i tamo su preostali novac ubacili u vrećice koje služe za pranje posebno osjetljivog rublja. Novac nisu uspjeli oprati, a policija ih je uhitila i smjestila u zatvor.