Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Finski sud je zaključio da je 25.500 eura previše novca za milovanje grudi koliko je jedna djevojka naplatila tu "uslugu" 74-godišnjem djedici.


Sud je izrekao jednogodišnju kaznu zatvora djevojci i mladiću, starim dvadesetak godina, jer su starijem čovjeku, koji boluje od demencije, naplatili 25.500 eura za milovanje djevojčinih grudi u 10 navrata. 

Vezani članci Slika nije dostupna Top 10 najbizarnijih priča o silikonskim grudima Slika nije dostupna VIDEO: Zabranili joj korištenje 'Dva velika argumenta' u izbornoj kampanji

Sudac Hasse Hakki rekao je da je na temelju općenitog životnog iskustva jasno da je 25.500 eura nesrazmjerna cijena za tu vrstu usluge i rekao je da sud neće raspravljati o tome kolika bi naplata bila adekvatna. 

Umirovljenik je tužio navedeni par, koji je osuđen za pretjerano naplaćivanje, iako je rekao sudu da je u tom trenutku bez razmišljanja platio tu cijenu. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju