Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na proslavi 90. rođendana Rona Jacksona pojavio se i jedan nepozvan gost. Na fotografiji koju je snimila unuka iza slavljenika se jasno vidi obris ljudskog tijela koji izgleda kao da čita knjigu.


Fotografijaje snimljena u kući za koju je i ranije nekoliko ljudi tvrdilo da je osjetilo prisutnost duhova. 

Vezani članci Slika nije dostupna Slovo H na znaku Hollywood krije jezivu tajnu Slika nije dostupna Vidite li i vi na slici jezivu figuru kako promatra djecu iz grmlja?

"Ako nije namjerna prijevara, ovo bi mogla biti jedna od najinteresantnijih fotografija ikad", rekao je Jason Karl, koji vodi TV seriju o duhovima. 

Fotografiju je prije 3 godine snimila Ronova unuka Julia Houghton. 

"Bila sam iznenađena kad sam vidjela što je na njoj. Snimljena je u vrlo starom dijelu vikendice mog djeda zsa koju se oduvijek pričalo da u njoj živi duh žene koja je umrla nakon što je pala niz stepenice. To je nekad bio pansion i nekoliko gostiju je tvrdilo kako su tamo vidjeli 'bijelu ženu'. Ja zaista ne znam je li to duh, ali meni izgleda kao osoba koja čita knjigu", kazala je Julia. 

93-godišnji Ron se prisjetio vremena dok je kuća još bila pansion. 

"Jednom mi je prišao jedan gost, koji je tu odsjeo sa suprugom i djecom i rekao mi je da je uvjeren kako je ova kuća opsjednuta. Bili je ljeto i u sobama na gornjem katu je bilo jako toplo. Ispričao mi je kako je ih je tijekom noći u jednom trenutku probudio val neobjašnjive hladnoće koji je pratio vrlo čudan miris. Kako nitko ranije nije 'prijavio' nešto slično pretpostavio sam da umišljaju. No, nakon nekog vremena, još mi je jedan gost ispričao potpuno istu stvar", kazao je Ron.