Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati talijanski liječnik i bivši ministar zdravstva Umberto Veronesi ocijenio je kako je čovjekova budućnost biti biseksualac.


"Evolucijom prema jedinstvenom modelu žene i muškarci postaju sličniji. 

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna oskarovka priznala: 'Imala sam puno partnerica' Slika nije dostupna Presjeklo ga je kad je ugledao budućeg punca jer se nekoć s njim - seksao

Muškarac se više ne treba boriti za preživljavanje i proizvodi manje hormona, a žena koja ima nove dužnosti proizvodi manje estrogena i organi za reprodukciju atrofiraju. 

Seks više nije čin za reprodukciju. Dakle više neće biti tako važno provodimo li seks s partnerom drugog ili istog spola. Seks će ostati činom ljubavi", rekao je Veronesi u razgovoru za list Riformista, te je svoju tezu ponovio za Internet stranicu lista Corriere della Sera.

Veronesi je uvjeren kako je to "pozitivna cijena koja se plaća
prirodnoj evoluciji".

Profesorica seksologije na rimskom sveučilištu La Sapienza Chiara Simonelli drži kako je "fenomen na svome početku" i bit će potrebne još "dvije ili tri generacije da se ostvari", te kako će to biti "biološka i kulturna revolucija".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju