Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolumbijska pjevačica Shakira spektakularnim je nastupom zatvorila Svjetsko nogometno prvenstvo. Shakira će nakon sinoćnjeg nastupa u Berlinu danas doputovati u Zagreb, a premijerni nastup u Hrvatskoj imat u petak na stadionu u Velikoj Gorici.


Na Olimpijskom stadionu u Berlinu uoči početka finalnog ogleda između Francuske i Italije u duetu s hip hop zvijezdom Wyclef Jeanom, Shakira je izvela svoj veliki hit "Hips Don't Lie", koji je objavljen na njenom najnovijem albumu.  

Vezani članci Njemačka kancelarka, Angela Merkel Ništa od strogog zatvaranja Njemačke za Uskrs: Merkel povukla odluku Cesta u Omišu koja će privremeno biti zatvorena - 2 Dali im dva dana za prilagodbu: Zatvaranje omiške "žile kucavice" odgođeno za subotu

Među brojnim uglednicima svečanosti zatvaranja prisustvovali su redom veliki svjetski državnici:francuski predsjednik Jacques Chirac, njegov talijanski kolega Giorgio Napolitano, glavni tajnik UN-a Kofi Annan, predsjednik Južne Afrike, idućeg domaćina SP-a Thabo Mbeki, bivši američki predsjednik Bill Clinton, te mnogi drugi.

Shakira će nakon sinoćnjeg nastupa u Berlinu, danas  doputovati u Zagreb, a premijerni nastup u Hrvatskoj imat u petak na stadionu u Velikoj Gorici. Najpopularnija latino pjevačica upravo će u Velikoj Gorici će započeti europsku turneju Oral Fixation.