Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priscilla Presley, 62-godišnja bivša žena Elvisa Presleya, ponovo će morati pod nož kako bi popravila rezultat lažnih injekcija botoxa koje joj je u lice ubrizgao ozloglašeni doktor Daniel Serrano.


Sporne injekcije su umjesto pravog botoxa sadržavale smjesu vrlo sličnoj onoj koja se u Argentini koristi za podmazivanje automobilskih dijelova. 

Vezani članci Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Iako nikad nije skrivala ljubav prema botoksu i nožu, danas izgleda bolje i od 18-godišnje kćeri Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Može li bizarnije? Anesteziolog u Francuskoj optužen za smrt devetero ljudi zbog namjernog uzrokovanja zastoja srca

Šarlatanski doktor u Hollywood je stigao 2003. godine te se velikom brzinom probio na A-listu estetskih kirurga specijaliziranih za botox. 

Priscilla Presley, Elvisova udovica, samo je jedna u nizu žrtava koje je argentinski liječnik prevario te se obogatio narušavajući ljudima zdravlje.

Među redovite pacijentice ozloglašenog doktora Serrana navodno spadaju Diane Richie i Shawn King, supruga Larry Kinga.

Dr. Sertrano, koji je mješavinu smjese za podmazivanje vozila naplaćivao od 300 do 500 dolara,  nedavno je pušten iz zatvora i čeka ga deportacija u rodnu zemlju.