Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio unutarstranačke izbore

Sinčić ide u "čišćenje": "Bunjac i Pernar sve rade zbog novca, moći i koristoljublja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paralelno s presicom Branimira Bunjca, presicu, ali putem javljanja uživo na Facebooku održao je i Živi zid, točnije njihov šef Ivan Vilibor Sinčić. Poručio je da ide u čišćenje situacije i unutarstranačke izbore.

"S obzirom na novonastalu situaciju u kojoj su dvojica mojih najbližih suradnika, gospodin Branimir Bunjac i Ivan Pernar napravili to što su napravili, i to ne zbog politika, programa i borbe za naše građane, nego bojim se zbog novca, moći, koristoljublja, častohleplja, nemam druge opcije nego ići u raščišćavanje situacije", poručio je Ivan Vilibor Sinčić u obraćanju uživo putem Facebook stranice Živog zida.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otkrio pozadinu snimke Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku'' Tihomir Lukanić (Foto: Dnevnik.hr) Drama u Živom zidu Sinčić suspendirao Branimira Bunjca pa objavio: "Ja idem u Europski parlament"

"Ne želim da me se niti u kojem kontekstu ne spominje u smislu uhljebništva, jer odrekao sam se svih privilegija. Nisam uzeo novac za stan koji je Sabor davao, novac za režije koji je Sabor davao, za život i prijevoz. Mogao sam dobiti i povlašteni kredit, ali nisam ga uzeo vweć sam uzeo tržišni. Dakle, odrekao sam se 200.000 kuna privilegija i to su principi kojih želim da se apsolutno svi drže. Međutim bojim se da moji kolege nisu principijelni", pojasnio je Sinčić.

"Kolege pored mene su mjesecima trpile teror, ucjenjivanja i prijetnje od strane dvojice navedenih kolega. Htio bih najaviti u slijedeća tri mjeseca da će doći do unutarstranačkih izbora u Živom zidu pa neka stranka odluči u kojem smijeru želi ići. Hoće li Živi zid biti stranka ucjenjivača, uhljeba, materijalista, klimavaca i oportunista, protiv čega se borim ili će biti čista i zdrava, onakva za kakvu se od početka zalažem", naglasio je šef Živog zida.

"Stojim u zaštiti svojih ljudi. To je put na kojem ćemo ustrajati i kojim ćemo ići", poručio je na kraju Sinčić.

Živi zid je nakon održanog prijenosa uživo na svojoj Facebook stranici, isti prijenos i izbrisao sa svojih stranica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene