Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ode li Bunjac, ide i on

Pernar ostaje uz Bunjca i poručuje: "Moja odluka je konačna"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči presice Branimira Bunjca (Živi zid), njegov stranački kolega Ivan Pernar stao je uz njega i poručio da je njegova odluka da napusti stranku, ako Bunjac iz nje bude izbačen - konačna.

"Ja sam uvijek bio za razumna rješenja, ali i protiv toga da se unutarstranačke stvari rješavaju preko medija jer je to kontraproduktivno za stranku. Osuđujem one koji su organizirali presicu na Zrinjevcu i denuncirali mog kolegu Branimira Bunjca. Dogovor je uvijek moguć, ali za njega je potrebno više strana. S moje strane je uvijek postojala volja za razgovor", istaknuo je Pernar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otkrio pozadinu snimke Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku'' Tihomir Lukanić (Foto: Dnevnik.hr) Drama u Živom zidu Sinčić suspendirao Branimira Bunjca pa objavio: "Ja idem u Europski parlament"

"Čak sam i pretrpio odluku da se izbaci Bunjca iz stranke, ali kada sam vidio kako ga se denuncira kao čovjeka, onda se u meni prelomilo. Ista osoba koja je organizirala presicu na Zrinjevcu, mene maknula s liste za europske izbore je snimila i objavila taj video jučer", rekao je novinarima Pernar.

Dodao je i da ima osjećaj kao da priča sa zidom u stranci jer za stolom za razgovor s druge strane nema nikog. Iako nije formalno izašao iz Živog zida, stranačke kolege već naziva "bivšima".

"Kada kažem bivši kolege, govorim u smislu konteksta jer se ne osjećam kao dio te grupe i moj je osjećaj da će Vladimira Palfi uzeti mandat u Saboru. Ako ne dođe do kompromisa, sigurno ću osnovati novu stranku i ići ću na izbore samostalno ili u koaliciji, nije mi problem biti ni zadnji na listi. Ako birači odluče da je moja era u hrvatskoj politici gotova, to nitko ne može zaustaviti, moja sudbina ovisi o biračima. Ja iz Živog zida ne izlazim dok kod Branimir Bunjac bude sjedio sa mnom u Saboru. U onom trenutku kada ga se makne iz Sabora, ja ću izaći iz Živog zida", poručio je Pernar novinarima.

"Moja odluka je konačna", naglasio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene