Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjela prije dva mjeseca

Obnovljena turistička atrakcija na ušću Neretve: Pomagali čak i turisti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije dva mjeseca Dnevnik.hr je objavio priču o preko noći izgorjelom ugostiteljskom objektu na ušću Neretve. Objekt je sada obnovljen i još je ljepši.

Kada se male ruke slože, sve je moguće – to potvrđuje i primjer s ušća Neretve gdje je prije nepuna dva mjeseca ugostiteljski objekt i kiteboarding škola spaljena do temelja. U obnovu se krenulo samo dan nakon paleži, a uključili su se svi koji su mogli i koji svoja ljeta provode na opuzenskom ušću. 'Aktivirao se cijeli Opuzen! Kako prijatelji, tako i poznanici pa i gradonačelnik i gradska vlast', kazao je Ivica Odak, brat vlasnice objekta.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari"

 

>> Sramota na ušću Neretve: Preko noći do temelja spaljena turistička atrakcija!

Svi su pomogli kako su mogli – netko novčanim donacijama, a netko svakodnevnim radom na objektu. Ipak, ono što ih je najviše dirnulo bili su njihovi česti gosti iz Slovenije. 'Doslovno su se organizirali po cijeloj Sloveniji i skupljali priloge. Štampali su majice i donijeli nam doslovno sve za što smo rekli da nam je potrebno. Neki su nam čak poklonili i novu opremu za kitesurfing te dosta popratnih sadržaja', ispričao je Odak.

Bilo da su pomogli toplim riječima i radom ili  novčanim donacijama koje su bile i do 1.000 eura, vlasnici su neizmjerno zahvalni. 'Nemamo riječi kojom bi se svima njima mogli zahvalti. Nadam se da ćemo svojim radom moći vratiti svu dobrotu i ljubav koju su nam pružili', kazao je Odak.

U novom objektu sada uživaju i lokalni stanovnici i kitesurferi iz cijeloga svijeta koji svake godine dolaze na ušće Neretve. Razvoju tog sporta na ušću pogoduju maestral i tramuntana, ali i veliki plićak koji je idealan za sve one koji tek počinju otkrivati kitesurfing.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene