Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je tamo dospjela?

Anakonda u Vodicama: Dječaci u moru pronašli zmiju dugu 2 i pol metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je lovio ribe s prijateljem, 13-godišnji dječak, na dnu mora primijetio je zmiju i uz pomoć prijatelja je izvukao s ostima na rivu.

''Jutros smo prijatelj i ja bili ovdje i lovili ribu. Onda sam vidio zmiju na dnu. Zvao sam svog prijatelja da dođe. On je zvao svog brata i ostale i onda smo je uspjeli izvaditi. Nije bila živa. Bila je na dnu mora uz kantun velike rive, velikog parapeta'', ispričao je dječak.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuća neman VIDEO Otkrivena divovska anakonda iz Amazone: Teška je 200 kilograma, a glava joj je veličine ljudske Slika nije dostupna Opasna zmija Išla šetati psa pa na grani ugledala poskoka: "Nije vam svejedno, pitate se ima li obitelj, hoće li ih doći još"

Nakon što su je izvukli na suho, vidjeli su kolika je. Zmija je bila dugačka više od dva i pol metra.

''Bilo nas je strah jer nismo znali je li živa ili mrtva. Kad smo govorili o njoj svi su mislili da je veliki ugar ili murina. Nisu nam vjerovali'', rekao je dječak.

Veterinar Zdravko Zorica za Info Vodice kazao je da se radi o zelenoj anakondi. "Radi se o neotrovnim riječnim zmijama. Kako je ona dospjela u more teško je reći. Moguće da ga je netko imao kao kućnog ljubimca u terariju pa mu je uginuo i bacio ga u more", rekao je veterinar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene