Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod Suhopolja

U teškoj prometnoj nesreći poginule medicinska sestra i pacijentica, kolege u šoku: ''Danas je naš posao na kotačima naplatio danak...''

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak u 17:40 kod Suhopolja, preminule su dvije osobe.

''Četiri osobe su ozlijeđene, od toga su dvije preminule u Općoj bolnici Virovitica'', izvijestili su iz PU virovitičko-podravske i dodali kako je za nesreću kriv vozač automobila koji je u trenutku prometne nesreće bio sam.

Pročitajte i ovo Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Nisu rekli tko je od putnika poginuo, no portal ICV piše kako je riječ o medicinskoj sestri i pacijentici, dok je vozač kritično, što su neslužbeno potvrdili i za DNEVNIK.hr. U vozilu se još nalazila liječnica koje je, dodaje ICV, stabilno.

Nedugo nakon nesreće prvi u pomoć unesrećenima priskočili su vatrogasci DVD-a Suhopolje koji su ih izvukli iz vozila. ''DVD je vrlo brzo došao na teren gdje su izvlačili unesrećene'', kazao je zapovjednik DVD-a Suhopolje Mirko Solar za DNEVNIK.hr.

''Danas je naš posao na kotačima naplatio danak u najgorem mogućem smislu. Danas, na radnom mjestu poginula je svima draga kolegica u prometnoj nesreći. Obitelji iskrena sućut od radnih kolegica i kolega'', napisali su u objavi kolege iz Hitne pomoći.

Iz Hrvatske udruga djelatnika hitne medicinske pomoći izrazili su sućut poginuloj kolegici. ''Iskrena sućut obitelji i kolegama poginule kolegice Iz Voćina! Molimo se za život kolege vozača'', napisali su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene