Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Teška prometna nesreća kod Šibenika: U naletu automobila poginuo motociklist, drugi ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač motocikla poginuo je nakon što je nešto poslije ponoći u Brodarici kod Šibenika na njega automobilom naletio njemački državljanin, kojega će policija kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće.

Šibenska policija u četvrtak je izvijestila da se nesreća dogodila 15 minuta nakon ponoći, kada 23-godišnji vozač Audija njemačkih registracija prije no što je skrenuo nije propustio vozila iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

U tom trenutku iz suprotnog je smjera motociklom Gilera Runner šibenskih registracija dolazio 20-godišnjak, koji je nakon sudara zajedno s motociklom pao na kolnik te zadobio ozljede od kojih je umro u šibenskoj bolnici.

Iza njega je naišao motocikl Piaggio, također šibenskih registracija, koji je vozio 18-godišnjak, a koji je pokušavajući izbjeći spomenuti motocikl pao i sletio s ceste. On je u nesreći lakše ozlijeđen. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene