Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava vozačici

Objavljeni novi detalji teške prometne nesreće u Kninu: Mladić preminuo u bolnici

Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news)
Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Foto: Feral.news
Preminuo je mladić koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Kninu, javlja policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 1:25 u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade teške i po život opasne ozlijede je zadobio 28-godišnji putnik. Ozlijeđeni je hitno prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, gdje je tijekom noći preminuo.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

U nesreći je, kako se doznaje, pretrpio teške tjelesne ozljede, ponajviše ozljede glave. 28-godišnjak navodno nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

Vozačica osobnog vozila teže je ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće došlo je kada je 24-godišnja vozačica u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom BMW zagrebačkih registracijskih oznaka u lijevom nepreglednom zavoju zbog prebrze vožnje izgubila nadzor nad automobilom i sletjela s ceste. Prednjim dijelom automobila udarila je u stablo, a automobil se odbio na pješački nogostup. Od siline udara motor automobila odbačen je na prometnu traku.

Policija će protiv 24-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene