Obavijesti Video Pretražite Navigacija
silovit udarac

FOTO Krš i lom na graničnom prijelazu: Bugarin kombijem raznio kućice, među ozlijeđenima i dva hrvatska policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač bugarskog kombija zabio se jutros oko 1 sata u kućice granične kontrole na prijelazu Goričan II - Letenye. Ozlijeđeno je više osoba, među njima hrvatski i mađarski policajci.

Gotovo ništa nije ostalo od kućica na graničnom prijelazu Goričan II - Letenye nakon što je u njih silovito udario vozač kombija bugarskih registarskih oznaka jutros oko 1 sata nakon ponoći. 

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

U naletu Bugarina ozlijeđeno je više osoba, među kojima su dva hrvatska i jedan mađarski policajac, kao i jedan automobil mađarske granične kontrole. Međimurska policija o ovom je događaju izvijestila kao o prometnoj nesreći, no više okolnosti nije poznato. 

Dva ozlijeđena hrvatska policajca prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, u kojoj je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Međimurska policija objavila je fotografije s mjesta događaja koje svjedoče o silovitom udaru bugarskog kombija, nakon kojeg od kućica nije ostalo gotovo ništa. 

Riječ je o graničnom prijelazu koji se nalazi na mađarskom teritoriju, na kojem graničnu kontrolu u kućicama zajednički provode mađarski i hrvatski policajci. Težina ozljeda ostalih stradalih u prometnoj nesreći zasad nije poznata. 

Očevid provodi mađarska policija.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene