Što je istina, a što laž?

Nagađa se koji je sljedeći potez kraljice Elizabete u vezi s Harryjem i Meghan, a o svemu se oglasilo i osoblje palače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta navodno će se telefonski javiti princu Harryju i Meghan Markle kako bi izgladila tenzije, a osoblje Buckinghamske palače tvrdi kako je sve što je par iznio u intervjuu s Oprom Winfrey - laž.

Buckinghamska palača izdala je prije nekoliko dana službeno priopćenje o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey, a izvori bliski palači sada pričaju kako će se kraljica Elizabeta II. osobno javiti svom unuku i njegovoj supruzi kako bi izgladila tenzije. Pretpostavlja se kako će kraljica Meghan i Harryja nazvati telefonski za nekoliko dana, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Osim toga, zabranila je osoblju palače da javno govore o zbivanjima na dvoru. 94-godišnja kraljica navodno se nada kako će njezin potez pridonijeti tome da se svi problemi u kraljevskoj obitelji riješe. I dok ona ima pune ruke posla sa svojim mlađim unukom, princ Charles i princ William navodno su veoma uzrujani zbog načina na koji su ih Harry i Meghan napali u intervjuu. Podsjetimo, Harry je Opri rekao kako njegov otac nije razgovarao s njim još otkako su on i Meghan odlučili odstupiti sa svih kraljevskih dužnosti, a s bratom je i dalje u napetim odnosima. Također, optužio je člana svoje obitelji za rasizam, no nije otkrio o kome se točno radi.

S druge strane, osoblje Buckinghamske palače navodno je u nevjerici gledalo intervju koji je kraljevski par dao Opri. Meghan je istaknula u intervjuu kako nije imala ničiju podršku kada se zaručila za Harryja te da ju nitko nije uputio u kraljevski život. Britanski mediji ovih dana pišu kako stariji članovi kraljičina osoblja tvrde da su dobili naputak biti "mentori" Meghan kada je došla u obitelj. Osim toga, vojvotkinja od Sussexa dobila je i pravo odabrati 15 članova vlastitog osoblja koji će joj biti na usluzi.

"Žalosno je gledati kako napadaju osoblje palače sada i generaliziraju. Imali su odličan tim stručnjaka koji su im bili spremni pomoći u bilo kojem trenutku. Ipak, Meghan i Harry nisu htjeli slušati savjete ni od koga. I to je iskrena istina", rekao je izvor iz palače. Izvor dodaje i kako se sama kraljica zauzela za to da njezin unuk i njegova supruga dobiju sve što im treba kako bi im život bio lakši. Zamjenica kraljičine bivše tajnice Samantha Cohen imala je zadatak Meghan uputiti u sve detalje vjenčanja te je pripremiti za kraljevski život.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene