Prekinula šutnju

Kraljica Elizabeta se oglasila o intervjuu Harryja i Meghan s Oprom: "Cijela obitelj je tužna"

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Galerija

Buckinghamska palača izdala službeno priopćenje o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Iz Buckinghamske palače oglasili su se o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Nakon što je par šokirao javnost detaljima o kraljevskoj obitelji i njihovom odnosu s njima, putem službenog priopćenje reagirala je i Harryjeva baka kraljica Elizabeta II.

"Cijela obitelj je tužna zbog saznanja o tome koliko je Harryju i Meghan posljednjih nekoliko godina bilo teško. Problemi kojih su se dotakli, pogotovo oni povezani s rasom, su zabrinjavajući. I dok je moguće da neka sjećanja variraju, ozbiljno ćemo im se posvetiti unutar obitelji. Harry, Meghan i Archie će uvijek ostati jako voljeni članovi obitelji", piše u službenom priopćenju iz palače koje je prenio Sky News.

Podsjetimo, Meghan je u intervjuu člana obitelji prozvala za rasizam jer je prije rođenja njihova sina Archieja bio zabrinut zbog njegove boje kože.

"Kada sam bila trudna, Harry je imao razgovor u četiri oka. Rečeno mu je da Archieju neće biti ponuđena sigurnost i da neće dobiti titulu, ali i da će možda biti pretaman kada se rodi. Mislim da bi ostali detalji mogli biti jako štetni za obitelj", izjavila je Meghan, no nije htjela otkriti o kojem je članu kraljevske obitelji riječ.

Priznala da je razmišljala o oduzimanju vlastitog života kada je bila u petom mjesecu trudnoće s Archiejem.

Meghan je i život u palači usporedila sa "zaključavanjem" svijeta zbog pandemije koronavirusa jer joj je bio zabranjen i običan odlazak na ručak s prijateljima. Otkrila je i da nije smjela govoriti što je htjela ni donositi vlastite odluke.

Harry je pak otkrio da ga je početkom 2020. godine obitelj prestala financirati i da su zato morali potpisati milijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem jer se dotad morao osloniti na trošenje nasljedstva od pokojne majke. U isto im je vrijeme ukinuto i osiguranje.

Ispričao je i kako mu je njegov otac Charles prestao odgovarati na pozive nakon što su se on i Meghan službeno odrekli svojih kraljevskih titula te da je došlo i do raskola odnosa s njegovim bratom Williamom.

Harry i Meghan naglasili su i kako je ovo bio njihov posljednji istup što se tiče odnosa s britanskom kraljevskom obitelji i da su morali reći svoje mišljenje, ali sada žele krenuti dalje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene