Buckinghamska palača izdala službeno priopćenje o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Galerija


Iz Buckinghamske palače oglasili su se o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey.

Vezani članci Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza Oprah Winfrey - 1 Oprah priznala da ju je iznenadilo kako je ispao intervju s Meghan i Harryjem pa objasnila koji im je bio cilj: "Bili smo u tome ujedinjeni"

Nakon što je par šokirao javnost detaljima o kraljevskoj obitelji i njihovom odnosu s njima, putem službenog priopćenje reagirala je i Harryjeva baka kraljica Elizabeta II.

"Cijela obitelj je tužna zbog saznanja o tome koliko je Harryju i Meghan posljednjih nekoliko godina bilo teško. Problemi kojih su se dotakli, pogotovo oni povezani s rasom, su zabrinjavajući. I dok je moguće da neka sjećanja variraju, ozbiljno ćemo im se posvetiti unutar obitelji. Harry, Meghan i Archie će uvijek ostati jako voljeni članovi obitelji", piše u službenom priopćenju iz palače koje je prenio Sky News.

Podsjetimo, Meghan je u intervjuu člana obitelji prozvala za rasizam jer je prije rođenja njihova sina Archieja bio zabrinut zbog njegove boje kože.

"Kada sam bila trudna, Harry je imao razgovor u četiri oka. Rečeno mu je da Archieju neće biti ponuđena sigurnost i da neće dobiti titulu, ali i da će možda biti pretaman kada se rodi. Mislim da bi ostali detalji mogli biti jako štetni za obitelj", izjavila je Meghan, no nije htjela otkriti o kojem je članu kraljevske obitelji riječ.

Priznala da je razmišljala o oduzimanju vlastitog života kada je bila u petom mjesecu trudnoće s Archiejem.

Princ Charles prvi put u javnosti poslije intervjua, zanimljiva je njegova reakcija na pitanje o Harryju i Meghan

Ovo je jedna od fotografija koje godinama proganjaju Meghan Markle, u kontroverznom intervjuu je otkrila i mučan razlog za to

Meghan je i život u palači usporedila sa "zaključavanjem" svijeta zbog pandemije koronavirusa jer joj je bio zabranjen i običan odlazak na ručak s prijateljima. Otkrila je i da nije smjela govoriti što je htjela ni donositi vlastite odluke.

Harry je pak otkrio da ga je početkom 2020. godine obitelj prestala financirati i da su zato morali potpisati milijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem jer se dotad morao osloniti na trošenje nasljedstva od pokojne majke. U isto im je vrijeme ukinuto i osiguranje.

Ispričao je i kako mu je njegov otac Charles prestao odgovarati na pozive nakon što su se on i Meghan službeno odrekli svojih kraljevskih titula te da je došlo i do raskola odnosa s njegovim bratom Williamom.

Harry i Meghan naglasili su i kako je ovo bio njihov posljednji istup što se tiče odnosa s britanskom kraljevskom obitelji i da su morali reći svoje mišljenje, ali sada žele krenuti dalje.

Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghanina otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori

Haljina koju je Meghan odabrala za intervju s Oprom prepuna je skrivenih značenja, posebno je zanimljiv jedan detalj