Neobičan ukras

Nives Ivanišević objavila je fotografiju na kojoj je slučajno pokazala novu tetovažu, svi se pitaju što znači

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević oduševila je pratitelje na Instagramu selfijem na kojem pozira u opuštenom izdanju, a pokazala je i tetovažu koju dosad nismo imali priliku vidjeti.

Supruga tenisača Gorana Ivaniševića (49), lijepa Nives (39) ne treba se puno truditi kako bi oduševila svoje pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Damir Urban hrabar potez Pogledajte što je za Urbana napravila njegova obožavateljica, on nije skrivao oduševljenje, a čak joj je i pomogao!

Dovoljan joj je jedan obični selfi da bi na društvenoj mreži potaknula lavinu komplimenata i lajkova, što je dokazala i svojom posljednjom objavom.

"Pojednostavnite svoj život. Pokušajte", napisala je radijska voditeljica pored fotke na kojoj pozira na radnom mjestu u opuštenom izdanju s razbarušenom kosom i u širokom džemperu iz čijeg je rukava slučajno provirila tetovaža sidra koju dosad nismo imali priliku vidjeti. Na drugom zapešću Nives ima još jednu tetovažu koja se odlično vidi na zajedničkoj fotografiji sa suprugom Goranom koju je nedavno objavila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Tetovaža je na novoj fotki ipak pala u drugi plan, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

"Ljepoto neprolazna", komentirao je Dalibor Petko. "Predivna si", "A kose", "Prelijepa", još su neke od pohvala koje je dobila Nives.

Voditeljica je nedavno na svojem Instagramu otkrila i da je ljepotu naslijedila od svoje majke Vesne, koja je preminula prošlog ljeta. Podijelila je njezinu fotografiju iz mladosti ispod koje su mnogi njezini pratitelji primijetili veliku sličnost između mame i kćeri.

Nives je i sama majka dvogodišnjeg Olivera ,kojeg je dobila u braku s Goranom, dok on s bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima još 17-godišnju Amber Mariju i 13-godišnjeg Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene