Izljev ljubavi

Nives Ivanišević objavila preslatku fotku sa sinom i pokazala koliko je narastao, javio se i tata Goran

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević objavila je na Instagramu fotografiju sa sinom Oliverom, a suprug Goran Ivanišević joj je u komentarima ostavio slatku poruku.

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, 38-godišnja Nives Ivanišević aktivna je na društvenim mrežama, no fotografije s njihovim 2-godišnjim sinom Oliver nema naviku često objavljivati.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević veliki dečko Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

Zato je njezina najnovija objava raznježila sve koji ju prate jer je s njima podijelila fotografiju na kojoj ju maleni Oliver ljubi u obraz.

"Naaaaajslađa mala pusa u svemiru", napisala je Nives uz fotografiju i stihove pjesme "If I Ain't Got You" pjevačice Alicie Keys.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Fotografija na kojoj se vidi koliko je Oliver već narastao i da nosi duži kosicu, prikupila je mnoštvo lajkova i komentara, a oglasio se i tata Goran.

"Bebe moje male", napisao je u komentarima.

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a kao kruna njihove ljubavi godinu dana kasnije rodio im se sin Oliver. Na društvenim mrežama nemaju naviku ni želju često dijeliti trenutke iz privatnog života, ali kada se na to odluče oduševe svoje pratitelje baš kao što uspjeli i ovaj put.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene