I fanovi se nasmijali

Goran Ivanišević objavio video svoje lijepe supruge pa se našalio na njezin račun: "Misli sva’ko da je meni lako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Ivanišević je na Instagramu objavio rasplesani video u kojem Nives Ivanišević pleše i imitira Donalda Trumpa pa se našalio na njezin račun.

Jedna od omiljenih domaćih radijskih voditeljica Nives Ivanišević nedavno se vratila na posao nakon duže stanke, zbog čega ne krije sreću, baš kao i njezini slušatelji i kolege.

Nives je povodom povratka u eter na društvenim mrežama objavila video na kojem pleše s kolegom Tomislavom Cvetkovićem imitirajući zapravo američkog predsjednika Donalda Trumpa. Kolege su pokazale da im skidanje plesnih pokreta ide jako dobro, a video se očito svidio i Nivesinu suprugu Goranu Ivaniševiću koji ga je podijelio na svom Instagramu.

"Misli sva’ko da je meni lako", napisao je Goran uz video i stavio emotikon smješka koji plače od smijeha, a uspio je nasmijati i svoje obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

Nives i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a kao kruna njihove ljubavi godinu dana kasnije rodio im se sin Oliver. Na društvenim mrežama nemaju naviku ni želju često dijeliti trenutke iz privatnog života, ali kada se na to odluče oduševe svoje pratitelje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene