Nives Ivanišević iza sebe ima tešku godinu, a sada se na Instagramu požalila svojim pratiteljima.

Galerija


Za radijsku voditeljicu Nives Ivanišević ova je godina bila posebno teška pa ne iznenađuje da jedva čeka sljedeću, kako je sada otkrila na Instagramu.

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević - 3 Rijetke fotografije Gorana i Nives Ivanišević: Voditeljica iznenadila romantičnom objavom i posvetom mužu Nives Ivanišević Nives Ivanišević testirala se na koronavirus pa iz samoizolacije javila kako se osjeća: "Nitko nije siguran..."

Lijepa supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića objavila je svoju fotografiju iz radijskog studija u čijem se opisu požalila na godinu na izmaku.

"Pusa da ponedjeljak brze prođe, a bome i ova godina", napisala je te je dodala hešteg kojim je poručila: "Ne mogu i ne želim više."

"I mi tebi", "Ne ponovilo se", podržali su je njezini pratitelji na društvenoj mreži, a ni ovoga puta nisu štedjeli na komplimentima na račun njezina izgleda te su joj mnogi u komentarima ispod fotografije poručili da je "predivna".

Nives 2020. godina zbilja nije štedjela.

Nakon što se njezin suprug u lipnju ove godine zarazio koronavirusom, provela je jedan period u samoizolaciji, a mjesec dana kasnije preminula je njezina majka Vesna.

Zbog svega je uzela pauzu od posla, a u eter se vratila sredinom listopada na oduševljenje svojih vjernih slušatelja.

Nives i Goran vjenčali su se 2017. godine i zajedno imaju dvogodišnjeg sina Olivera.

U 49. godini izgleda jednako kao 90-ih kada nas je očarala u crvenom badiću, ovo je njezina tajna