"lude sedamdesete"

Nives Ivanišević objavila maminu fotku iz mladosti, svi se slažu oko jednog: "Ti si ista ona. Ljepotice obje"

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotku majke Vesne iz sedamdesetih godina, a brojni pratitelji poručili su joj da jako sliče.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević i supruga tenisača Gorana Ivaniševića na Instagramu se ovoga vikenda prisjetila svoje majke Vesne te je objavila njezinu fotografiju iz mladosti. "Lude sedamdesete. Moja mamasita", napisala je Nives uz fotografiju, a uz komentar je dodala i emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

"Jedna je mama", "Ti si ista ona. Ljepotice obje", samo su neki od komentara njezinih pratitelja. Njezina majka preminula je u srpnju ove godine, a od nje se oprostila i emotivnom objavom koju je objavila na društvenim mrežama. "Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari", stoji između ostalog u njezinoj objavi.

Nives je inače u braku s Goranom Ivaniševićem, a par se vjenčao na tajnoj ceremoniji prije tri godine. Kao kruna njihove ljubavi godinu dana kasnije rodio im se sin Oliver.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene