Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotogalerija

TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije koje su obilježile tjedan.

Tjedan na izmaku obilježio je teoristički napad u Bruxellesu. Najmanje 30 ljudi ubijeno je, a oko 200 ih je ranjeno u utorak u Bruxellesu u terorističkim napadima bombaša samoubojica, za koje je odgovornost preuzela Islamska država.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA Slika nije dostupna Najboljih 7 TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA

U znak odavanja počasti žrtvama napada mnoge su građevine, među kojima i Eiffleov toranj, zasvijetlile u bojama belgijske zastave.

Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić proglašen je u četvrtak pred Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju u Haagu krivim za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine u Bosni i Hercegovini i osuđen na kaznu od 40 godina zatvora.

Američki predsjednik Barack Obama od 20. do 22. ožujka bio je u službenom posjetu Kubi što je prvi dolazak lidera SAD-a u Havanu nakon 88 godina. Rolling Stonesi u petak navečer prvi put sviraju na Kubi, što je još jedan znak ublažavanja restrikcija u komunističkoj zemlji.

Novi skandal trese Ministarstvo obrane, a u njegovom središtu su avioni MiG 21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koji su kupljeni u Ukrajini, gdje je nad njima obavljen i remont.

 

U Indiji je pak popularni hinduistički proljetni festival boja razveselio mnoge.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte top fotografije tjedna.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene