Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznajte Rene

Je li pretjerala? Objasnila je što ju je privuklo da nabije goleme mišiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Za mene je odlazak u teretanu oblik meditacije jer čim uđem zaboravim na brige i probleme', navodi ova dama kojoj udvarača ne manjka ma što mislili o njezinom tijelu.

Rene Campbell, 38-godišnja Britanka koju je 2012. godine na Europskom prvenstvu upoznala i zagrebačka publika, prepričala je novinarima The Guardiana zašto se odlučila na radikalan preobražaj, odnosno zašto je od mršavice postala žena zavidnih mišića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sirova snaga Ovaj čovjek je zvijer: Svi su u teretani stali i gledali u čudu što može Slika nije dostupna Klaunovi iz teretane VIDEO FREAK SHOW Pogledajte rezultat umjetnog pumpanja mišića

U najkraćim crtama rečeno, Campbell je priznala da je nekoć bila introvertirana i da se osjećala nesigurno te je naglasila da su joj mišići pomogli da stekne samopouzdanje.

Do tada maratonka i triatlonka, Campbell se u bodybuilding se zaljubila nakon što je uživo pogledala jedno natjecanje, pa vrijedi naglasiti da je zahvaljujući silnoj predanosti od 2008. godine do danas osvojila nekoliko državnih i međunarodnih prvenstava.

Žanamari Perčić nakon poroda redovito vježba kako bi vratila liniju

Naravno, od kada je krenula dizati utege počela je i jako paziti na prehranu, pa navodi da sada dnevno jede kilogram piletine pažljivo raspodijeljene u pet obroka.

"Kako izgleda moj dan? Buđenje, kava, objed, trening, objed, spavanje, objed, trening, objed, spavanje", pojasnila je Campebll, kojoj su treninzi na prvom mjestu čak i kada slavi rođendane ili razne obljetnice.

"Bodybuilding mi je dao snagu da promijenim brojne stvari u životu, između ostalog i da prekinem brak. Za mene je odlazak u teretanu oblik meditacije jer čim uđem zaboravim na brige i probleme", ističe Campbell, kojoj udvarača ne manjka ma što mislili o njezinom tijelu.

Svjedoče tome brojni komentari na njezinom profilu na Facebooku, koji, vrijedi istaknuti, u ovome trenutku prati čak 35 tisuća ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene