Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav na prvi klik

Ususret Valentinovu: Ljubav na fejsu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iva i Toni su se upoznali i zaljubili putem Facebooka.

Na Blog.hr-u jedna je blogerica objavila lijepu priču Ive i Tonija koji su se zaljubili 'na prvi pogled' i to preko Facebooka. Sve je počelo kada se Ivin Facebook profil pojavio na Tonijevom Facebooku u prozorčiću s lijeve strane na kojem je pisalo 'ljudi koje možda poznaješ' i on je kliknuo. 'Bila je to ljubav na prvu profilnu fotku', napisala je blogerica.

>>
Pitamo vas, gdje je nestala romantika?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlobnica iz Manchestera Kakav brutalan prekid na Dan zaljubljenih! Slika nije dostupna Nevjerojatna ljubavna priča 'Nazvala sam oca i rekla mu da se u ponedjeljak udajem'

Toni je bez razmišljanja kliknuo 'Dodaj kao prijatelja', a Iva ga je prihvatila. Krenulo je međusobno lajkanje fotografija, a onda mu je Iva poslala poruku: 'Oprosti momak, je li se mi znamo' i tu je krenulo dopisivanje.

Nakon što se Toni uvijerio da mu Iva uzvraća jednakim simpatijama, odlučio se na sljedeći korak te su se dogovorili za susret u noćnom klubu. Prvo zajedničko druženje, koje nije bilo virtualno, odlično je prošlo.

Uskoro je Valentinovo, a Iva i Toni su u vezi već mjesec dana. Oboje su odlučili darovati jedno drugo simpatičnim poklonima. Detaljnije o ljubavnoj priči Ive i Tonija možete pročitati na Blog.hr-u.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene