Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodan najskuplji stan

Stan platili 12, prodali ga za 240 milijuna eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Penthouse nevjerojatne površine od 5334 kvadratna metra u Monacu, britanska braća Christian i Nick Candy kupila su za 12 milijuna eura. Prodali su ga za vrtoglavih 240 milijuna eura i tako postali pretendenti za Guinnessovu knjigu rekorda.

Luksuzni stan prodala im je Lily Safra, udovica misteriozno poginulog bankara Edmonda Safre, koji je poginuo u požaru unutar tog ogromnog stana, piše Daily Mail. Vjeruje se kako je stan od dvojice braće, inače britanskih trgovaca nekretninama, kupio arapski šeik, ali sve što se zna jest da se radi o investitoru s Bliskog istoka.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Stambena zgrada (Foto: Dnevnik.hr) Prodavatelji dižu cijene Ministar graditeljstva o prodaji subvencioniranih stanova: "Takvima će krediti odmah stići na naplatu"

>> Najskuplji hoteli svijeta: Što se dobije za 50.000 dolara po noćenju

Lily Safra od poginulog supruga naslijedila je preko 3 milijarde eura bogatstva, a 'ukleti' stan bez puno je razmišljanja prodala za, slobodno se može reći, smiješnu cijenu od samo 12 milijuna eura. prošle godine, u jednom intervjuu, Christian Candy otkrio je kako su on i brat u stan uložili još oko 30 milijuna eura, kako bi ga se učinilo jednom od najželjenijih nekretnina u svijetu.

Čist pogled na luku Monaca, bazen, terase s drvećem i knjižnica na dva kata, samo su dio luksuza kojeg nudi taj stan. U njemu je i soba sa jacuzzijem, biljarskim stolom, video konzolama s računalnim igricama, kao i spa. Čitav stan krasi i alarmni sustav, koji je posljednja riječ tehnike, a postoji i takozvana 'soba za paniku', koja ima neprobojna stakla.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene