Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo u Las Vegasu

Ne znate kamo s milijun dolara? Kupite novi mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo mobitela kojeg možete samo sanjati, naravno, ukoliko maštate o zlatu, dijamantima i safirima.

Proizvodi ga Gresso, poznat po ekstravagantnim i skupocjenim mobitelima, a ovaj model su nazvali Luxor Las Vegas Jackpot. Zašto? Zato jer vrijedi milijun dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako sam u devet dana objavio bestseler Na praznoj knjizi zaradio milijun dolara Slika nije dostupna Thompson u utrci za milijun dolara

Što je toliko vrijedno na njemu, pitate se? Osim činjenice da je napravljen od 180 grama čistog zlata, na njemu se nalaze i crni dijamanti od 45.5 karata te pozadina afričkog blackwood drveta. Posebnost je i to što mu je svaka tipka napravljena od zasebno poliranog i laserski graviranog kristala safira. Gresso navodi kako će proizvedena biti tek tri primjerka Jackpota.

Eto ga, ako imate milijun dolara 'na bacanje', možete dobiti vrlo rudimentarni mobitel, s nepojmljivo skupocjenom maskom. Za ostale smrtnike, postoji i 'budget' verzija iste 'igračke', vrijedna svega 20.000 dolara. Jedino što prethodni i potonji imaju zajedničko jest kućište od zlata i spomenutog drveta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene