Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veća košarica, veća napojnica

Veće napojnice za one s većim grudima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studija profesora marketinga i turizma, Michaela Lynna, o 'percepciji zavodljivosti' i fizičkih atributa konobarica potvrdila je da veće grudi donose veće napojnice.

Iako mnoge mušterije kažu da nagrađuju uslugu, profesor Lynn kaže da kvaliteta usluge utječe manje od dva posto na napojnicu. Umjesto toga, otkrio je da konobarice s većim brojem košarice grudnjaka dobivaju veću napojnicu, kao i plavuše i vitke žene.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škrtac na francuskoj rivijeri Ostavio pozamašnu napojnicu, ali tih 500 eura nije bilo dovoljno: Konobar ga potom slijedio do parkirališta Maja Bučan Velikodušan gost Stjuardesa na luksuznoj jahti ispričala kako je dobila najveću napojnicu ikada: "Kupila sam si auto"

Lynn kaže da njegovi rezultati mogu pomoći menadžerima kod zapošljavanja na način da zapošljavaju ljude koji imaju veći potencijal zarađivanja. Rekao je da bi ovakva otvoren politika mogla uvrijediti neke ljude. Podsjetio je na popularnost Hootersa koji zarađuje na muškarcima koji imaju afiniteta prema ataktivnim konobaricama.

'Ružni ljudi nisu legalno zaštićena klasa,' rekao je. 'Zapravo nije ilegalno zaposliti atraktivne konobarice.' 'Evolucijske teorije kažu da će muškarci ostaviti veću napojnicu konobaricama koje imaju velike i čvrste grudi,' rekao je Lynn. Prema Lynnu takve kvalitete sugeriraju na veću reproduktivnost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene